feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

Gatsby Deodorant Street Fair


Suatu peristiwa besar bakal berlaku tidak lama lagi. Kehangatan pesta jalanan akan berlangsung di Ibu Kota Kuala Lumpur. Bertempat di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur pada 17 April 2010 ini akan berlangsungnya Gatsby Deodorant Street Fair yang akan bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang.

Pelbagai acara santai telah disediakan ketika Gatsby Deodorant Street Fair nanti. Antaranya membaling getah, gusti sumo di dalam beg udara dan macam - macam lagi. Yang lebih menarik di Gatsby Deodorant Street Fair adalah pengunjung - pengunjung yang menyertai acara ketika Gatsby Deodorant Street Fair berlangsung, secara automatiknya layak untuk menyertai cabutan bertuah. Hadiah - hadiah yang ditawarkan bagi sesi cabutan bertuah pasti membuat anda teruja. Antara hadiah yang pasti menggamit kehadiran anda ialah barangan elektronik, komputer, telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM15,000!

Jangan berlengah lagi! Set dan tuliskan "Gatsby Deodorant Street Fair" di ruang diari anda pada 17 April 2010 sebagai tanda bahawa anda akan hadir bagi memeriahkan Gatsby Deodorant Street Fair.

Tiada alasan untuk anda tidak menghadiri Gatsby Deodorant Street Fair ini. Anda boleh memandu kenderaan sendiri untuk ke sana. Anda juga boleh menaiki KL Monorail dan turun di Stesen Imbi. Anda juga boleh menaiki teksi dan pelbagai cara lagi untuk ke sana.


Yang pastinya, Gatsby Deodorant Street Fair pasti akan lebih meriah dengan kehadiran anda semua.

Untuk maklumat lanjut tentang kemeriahan Gatsby Deodorant Street Fair ini, sila layari :


0 Komen:

Post a Comment

Alexa